Skip to main content

Înnoire și binecuvântare în Parohia Anieș

Credincioșii Parohiei Anieș din județul Bistrița-Năsăud au trăit astăzi momente de bucurie. Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat astăzi lucrările realizate la biserica din localitate și a oficiat Sfânta Liturghie pe un podium amenajat în apropierea lăcașului de cult. La slujbă au participat oficialități locale și centrale, dar și numeroși credincioși. După citirea pasajului evanghelic, Înaltpreasfinția Sa i-a îndemnat pe cei prezenți la sfințirea vieții, oferind mai multe exemple pilduitoare de sfinți români.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.