Skip to main content

Întâlnirea anuală ATORG, la Münster

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Asociația Tinerilor Ortodocși Români din Germania a dat startul înscrierilor pentru întâlnirea anuală, care va avea loc, de data aceasta, la Münster. În 2023, evenimentul se va desfășura în perioada 6-8 octombrie și va fi găzduit de Parohia Ortodoxă Română din Münster, aflată sub ocrotirea Sfântului Spiridon și a Sfântei Petronela. Programul întâlnirii va cuprinde grupe de discuții, momente de rugăciune, activități recreative și manifestări culturale. Invitatul special este profesorul Ioan-Aurel Pop, Președintele Academiei Române, care va susține o conferință legată de formarea poporului român și a limbii române. De asemenea, Grupul vocal-tradițional ,,Ai lui Ștefan, noi oșteni” din Vicovu de Sus, județul Suceava va prezenta un concert de cântece tradiționale românești. Pentru detalii legate de posibilitatea de participare, dar și despre desfășurătorul activităților, puteți accesa site-ul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Germaniei, Austriei și Luxemburgului, secțiunea ,,Activități”.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.