Skip to main content

Înțelepciunea este un dar al Duhului

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Pr. prof. Bogdan Tătaru-Cazaban: Vom începe cu această emisiune o serie de întâlniri al căror miez este înțelepciunea părinților. Sunt convins că mulți dintre cei care doriți să ne urmăriți ați citit deja un text sau un fragment dintr-un părinte al Bisericii. În epoca noastră, printre atâtea informații, circulă infinit mai lesne decât în alte timpuri chiar și scrierile părinților, ale celor din primele veacuri care poartă acest titlu recunoscut de tradiția Bisericii, dar mai ales ale părinților care au trăit mai aproape de zilele noastre. Vă propun să pornim de la acest sens mai larg al paternității duhovnicești care cuprinde într-o continuitate și armonie a vieții în Hristos pe părinții a căror teologie a devenit învățătura Bisericii și pe cei prin care până în zilele noastre Duhul și-a revărsat darurile Sale, călăuzindu-ne pe calea credinței.
#PărințiiBisericii
#SfințiiParinți
#Înțelepciune

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente