Skip to main content

Învierea Domnului

Pr. prof. Bogdan Tătaru-Cazaban: Hristos a înviat! Cântările Învierii pe care tocmai le-am rostit în noaptea pascală și care ne vor însoți în acest timp al înnoirii și al luminii, reiau cuvintele inspirate ale Sfântului Grigorie Teologul: „Paștile Domnului, Paștile, și iarăși zic Paștile, în cinstea Sfintei Treimi. Aceasta, sărbătoare a sărbătorilor și praznic al praznicelor ne este, care atât de mult le covârșește cu înălțimea pe toate, nu doar pe cele omenești, dar chiar și pe cele ce cu sfințenie se săvârșesc în cinstea lui Hristos însuși, pe cât soarele covârșește stelele”.

#PărințiiBisericii
#SfințiiPărinți
#SfintelePaști
#ÎnviereaDomnului
#HristosAÎnviat

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.