Skip to main content

ITO Timișoara 2023, în mediul online

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Voluntarii media care vor asigura vizibilitatea Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși Timișoara 2023 s-au întâlnit recent, la noul sediu ITO din orașul de pe Bega, pentru a centraliza și distribui sarcinile, dar și pentru a pune la punct diverse detalii care țin de transmisiunea evenimentului în mediul online și de publicarea în timp real a informațiilor, a fotografiilor sau imaginilor video. În echipa voluntarilor media există atât specialiști în domeniu, cât și reporteri amatori, care se vor folosi de telefoanele inteligente pentru a reda fidel atmosfera de la fața locului și informații de actualitate.

Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodcși Timișoara 2023 are o pagină de Facebook, o pagină de Instagram, dar și o pagină web care include și un blog dedicat voluntarilor. Deschiderea ITO, din data de 30 august, dar prelegerile și celelalte evenimente din program vor putea fi urmărite în direct atât pe pagina de facebook a evenimentului, cât și pe cea a TRINITAS TV.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.