Skip to main content

Izabela Bostan și mirajul filmului muzical american

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

În epoca de aur a filmului muzical american, mari vedete s-au născut și azi fac parte din istoria cinematografiei mondiale. Începând cu regizorul și coregraful Busby Berkeley, care a conceput producții muzicale ce implicau adesea modele geometrice complexe, și mergând mai departe la Gene Kelly sau Fred Astaire, cunoscuți pentru unicitatea coregrafiilor și dansului lor, iată câteva nume celebre pe care le regăsim în cartea Izabelei Bostan: „Mari regizori, mari coregrafi în muzicalul american”.
Izabela Bostan, un fidel comentator al filmului muzical american – cum o numește profesorul și scriitorul Titus Vîjeu, a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București, unde astăzi predă cursuri de coregrafie și mișcare scenică.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.