Skip to main content

Lacrimile cele bune

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Trăim emoții în zilele noastre. Omul este cu emoții. Chiar și cel care este de multe ori foarte dur, aparent foarte tranșant, de foarte multe ori încearcă să ascundă, încearcă să stăpânească anumite emoții care s-au tot adunat, și ca nu cumva să rămână rănit, probabil își pune un paravan, un zid sănătos.

Din perspectivă creștină de multe ori emoțiile trebuie să fie manifestate în sensul cel mai frumos. Nu formal, ci în adâncimea lor. Iar o expresie a unei emoții foarte intense este lacrima. Și nu vorbim doar despre emoția fizică sau fiziologică, ca proces de funcționare a organismului, ci lacrima cea bună, lacrima pe care o caută marii asceți, care dovedește o adâncă și o sinceră căință a omului.

Vorbim despre lacrimile cele bune, alături de părintele Viorel Olteanu, de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Fierbinții de Sus, Ialomița.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.