Skip to main content

Lapte de capră; Ouă de găină; Jatropha

Cu toții am auzit despre calitățile laptelui de capră, și unii poate l-am și consumat, s-au cel puțin degustat. Există poate și persoane sceptice în privința existenței acestor calități. Noi am întrebat un expert despre motivele pentru care merită să bem laptele de capră cu încredere.

În Dobrogea am găsit unul dintre locurile unde sunt crescute găini pentru producția de ouă pentru români. Păsările care trăiesc în cele 18 hale special concepute primesc hrană îmbunătățită în nutrienți pentru a da ouă cu mai multe calități decât cele obișnuite.

Jatropha sau floarea de corali este o plantă decorativă din grupul plantelor suculente, pe care o descoperim în rubrica de astăzi realizată la Grădina Botanică a Universității din București.

#LapteDeCapră #OuăDeGăină #FloareaDeCorali #roadelepamantului

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.