Skip to main content

Larisa, copilul orfan ocrotit de Sfântul Cuvios Dimitrie

Pelerinajul istoric cu moaștele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou ne-a scos-o în cale pe Larisa, un voluntar la acest eveniment. Larisa este studentă în anul al II-lea la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București și și-a dorit dintotdeauna să salveze lumea, cumva și pentru că lumea ei avea nevoie să fie salvată. Avea doar 6 ani când mama ei a murit de cancer, și a lăsat în urmă 10 copii. Larisa și doi frățiori mai mici au fost duși în plasament, dar Bunul Dumnezeu nu i-a lăsat. I-a scos în cale doi părinți minunați. O poveste extraordinară de viață, într-o nouă ediției #SecvențeTrinitas.

#ValoriCrestine #SfântulCuviosDimitrieCelNou #PelerinajIstoric #CopilOrfan #PărințiAdoptivi

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.