Skip to main content

Tinerii și literatura

Alex Ștefănescu, critic și istoric literar

Ți-a plăcut această ediție?

Dacă ai o sugestie, o recomandare sau orice alt gând legate de această emisiune, te rugăm scrie-ne, distribuie sau apreciază-ne.

comment iconScrie comentariu 2

2 comentarii

  1. PALTANEA DANIELA

    Succes acestei noi emisiuni , în care dl.Alex Ștefănescu pune degetul pe o rană care supurează de trei decenii .Ce păcat că imbecilizăm și transformăm în stane de piatră generații întregi ,care nu știu ce înseamnă ce înseamnă adevăratele sentimente(iubire , duioșie , veselie și chiar ură ,invidie etc,) surprinse în Marea Literatură de la noi și de pretutindeni .Dar, cine știe ? Poate un bob de muștar v-a găsi puterea să rodească .

  2. MARIA

    Acum sunt studenta in anul 1 si pot confirma din propria experienta recenta ca majoritatea profesorilor de romana nu fac decat sa elimine orice placere a elevilor pentru literatura. Literatura este pasiunea mea cea mai mare,am avut aceasta inclinatie de cand eram mica;am citit toate romanele pentru bacalaureat cu mare placere, dar modul in care ne-au fost predate… atunci cand faceam comentarii trebuia sa tinem cont de nr de cuvinte si de tot felul de limitari,astfel incat acel comentariu devenea pur si simplu artificial,fara niciun pic de suflet. Dar profesorii asta vor de la noi… exprimare obiectiva in comentarii,ceea ce mie mi se pare o aberatie!

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.