Skip to main content

Legătura dintre frică, anxietate și halloween?

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

În această ediție vorbim despre frică. Avem foarte multe frici. Vedem și în paginile Sfintei Scripturi, în vremea propovăduirii Evangheliei de către Mântuitorul nostru Iisus Hristos, atunci când Acesta îi vindecă pe cei demonizați, oamenii erau cuprinși de frică, fugeau din calea lor. Pentru că lucrarea vrăjmașului se bazează pe frică. Însă Mântuitorul Hristos, în cuvintele Evangheliei, ne îndeamnă de mai multe ori să îndrăznim, să fim curajoși. Până la urmă asumarea credinței înseamnă curaj. Curajul mărturisirii, al iubirii, al asumării unei vieți în Hristos pentru dobândirea bucuriei și a vieții celei veșnice. Despre frică, dar și despre provocările din societatea de astăzi vorbim cu părintele Răzvan Mare, de la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din cartierul bucureștean Rahova.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.