Skip to main content

Lumea fascinantă a muzicalului

„E loc și pentru operetă în formă clasică, și pentru operetă adaptată contemporaneității, și pentru operă, operă barocă, și muzical. Publicul are nevoie de o diversitate de bună calitate, pentru că aici e problema: în momentul în care te apuci să faci spectacole, e foarte bine să încerci să le faci cât se poate de profesionist. Și când spun profesionist, las un pic arta la o parte și vorbesc despre partea tehnică. Despre modul în care reușești să organizezi povestea încât totul să arate ca fiind profesionist.”
O ediție specială #bisericaazi alături de una din personalitățile de primă mărime ale vieții regizorale românești, ale teatrului liric român: domnul Răzvan Ioan Dincă, poet, antreprenor cultural și om de cultură, președinte director general al Societății Române de Radiodifuziune.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.