Skip to main content

„Lumina celor înțelepți” – filmul anului omagial dedicat pastorației persoanelor vârstnice

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Bătrânețea este un dar de la Dumnezeu și suntem datori să avem grijă de înaintașii noștri, să le oferim compasiune, iubire și un „acasă”. Este unul dintre mesajele acestui film documentar dedicat anului omagial, realizat de colega noastră, Alina Buzea. Filmul a fost prezentat publicului la Muzeul Țăranului Român, pe 22 noiembrie.
Cum a fost primit de public, ce înseamnă bătrânețea, care sunt provocările și mai ales care sunt soluțiile cu care vine Biserica Ortodoxă Română, aflați din cea mai recentă ediție #SecventeTrinitas!

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente