Skip to main content

Luni începe Pelerinajul cu moaștele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, în județul Prahova

Luni va începe istoricul pelerinaj cu moaștele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, în Protopopiatul Câmpina, din județul Prahova. Racla cu sfintele moaște, însoțită de o delegația condusă de Preasfințitul Părinte Paisie Sinaitul, Episcop-vicar patriarhal, va ajunge mai întâi, la ora 09:00, în Parohia „Sfântul Nicolae” din Câmpina. În continuare, începând cu ora 10:15, de binecuvântarea Ocrotitorului Bucureștilor se vor bucura credincioșii Parohiei „Sfântul Dimitrie” din același municipiu. Următoarea oprire va fi în Parohia Podu Vadului din orașul Breaza, la ora 11:45. De aici, racla va fi dusă la Mănăstirea Sinaia, unde va rămâne timp de două ore, până la 15:15. La ora 15:30, delegația va ajunge la Mănăstirea Caraiman, unde Preasfințitul Părinte Paisie Sinaitul va oficia Taina Sfântului Maslu.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente