Skip to main content

Măiestria șlefuirii unui talent. Mai mare ca personalitatea

Cât îi trebuie unui om să ajungă la desăvârșirea sa profesională? Câte căutări? Câte întrebări? Câte încercări? Pentru unii, însă, măsura talentului este imensă și se simte chiar înainte de a se vedea omul căruia îi aparține. Pare a fi un drum care se parcurge, mai curând de a-l începe. Un dar care stă mereu ca un far înaintea a ceea ce urmează să se întâmple în fața publicului.
Cu un astfel de talent de geniu este înzestrat și tânărul dirijor Răzvan Rădos, care la 34 de ani ține bagheta uneia dintre nestematele României în materie de grupuri muzicale: Corul de Copii Radio.

#oameniitimpului
#romani
#RăzvanRădos
#CorulDeCopiiRadio
#dirijor

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.