Skip to main content

Mănăstirea Mălainița de pe Valea Timocului

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!

2 comentarii

 1. livia

  Iată-ne în prag de An Nou – 2020, după un an – 2019, foarte bogat. Mă refer la emisiunea „Comori ale Ortodoxiei”. O emisiune etalon pentru TRINITAS TV. De aceea, mulțumesc din suflet, neobositului Părinte FLORIN ȘERBĂNESCU, cel care a cutreierat România-n lung și lat, poposind în vetre de spiritualitate creștin-ortodoxă, acolo unde locuiesc – de veacuri – frați români de-ai noștri, adică din „perioada etnogenezei noastre”, cum grăia sfinția sa, la Malainița. În adevăr, acolo, pe Valea Timocului este bătrânească vatră românească.
  Dialogul cu Părintele Boian Alexandru (personal, refuz să-i adaug sufixul sârbesc) a fost un regal. Ce înseamnă a fi DE-AL LOCULUI! Cu câtă emoție, dăruire, iubire duhovnicească descrie locurile nașterii sale! În fond reconstrucția Sfântului locaș ortodox, adică, a Mănăstirii Malainița, a devenit un vis împlinit. Domnul Dumnezeu nu vă uită, frați români! După suferință, cât cuprinde, aveți, acum, o mângâiere. Fiți binecuvântați!
  Mi-aș dori ca în 2020, să se regăsească, în sfântul locaș Români de pe ambele maluri ale Dunării. Să se afle ce limbă românească frumoasă glăsuiește Părintele Alexandru!
  LA MULȚI ANI, CU SĂNĂTATE!

 2. Bolot Antonio

  E o încântare să-i ascult pe românii sud-dunăreni vorbind în dulcele subdialect bănățean! Nu m-aș plictisi deloc să-l ascult ore în șir vorbind pe Pr. Boian Aleksandrovici în limba vie a poporului.

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.