Skip to main content

Mănăstirea Panaghia Soumela din Grecia

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

„Pe toți cei care vor să intre cu credință în Sfânta ta Biserică, Născătoare de Dumnezeu, pururea îi miluiești” – ne încredințează Acatistul Adormirii Maicii Domnului. Cu atât mai mult mila se pogoară atunci când sfântul lăcaș se află parcă suspendat pe nori. La 1100 de metri altitudine, în Grecia de nord, Mănăstirea Panaghia Soumela atinge văzduhul. Drumul până la așezământul monahal este unul relativ ușor, însă calea ce a adus la ridicarea lui a fost una lungă și anevoioasă. Istoria Mănăstirii Panaghia Soumela începe în urmă cu 1600 de ani, dar nu pe muntele Vermio unde se află astăzi, ci în muntele Mela din Pont. Aici lăcașul a fost casă pentru una dintre cele mai vechi icoane ale Maicii Domnului, pictată chiar de Sfântul Apostol Luca.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.