Skip to main content

Mănăstirea Pantocrator, jud Teleorman

Plecând din București spre Alexandria, în localitatea Drăgănești-Vlașca din județul Teleorman, pașii pelerinului se opresc la Mănăstirea Pantocrator, una dintre cele mai noi și frumoase mănăstiri din Episcopia Alexandriei și Teleormanului. Aceasta este una dintre puținele mănăstiri cu hramul dedicat Sfintei Maria Magdalena. În urmă cu doar 12 ani, pe locul unde astăzi se află această așezare monahală, unde se respiră aer curat de pădure cu iz de sfințenie și bucurie din bucuria Învierii Domnului, se aflau ruinele unui vechi spital din Primul Război Mondial, devenit ulterior spital comunal și abandonat timp de 20 de ani. Urmăriți o ediție #PașiiPelerinului

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.