Skip to main content

Marius Portaru, despre bucuria aprofundării studiului Sfinților Părinți

Unul dintre evenimentele care au marcat începutul de an la Facultatatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București a fost lansarea unui volum dedicat Sfinților Capadocieni. Acesta a ieșit de sub tipar la editura Basilica a Patriarhiei Române, iar autorul – Claudio Moreschini- profesor al Universității din Pisa, este cel mai mare specialist din lume în domeniu.
Ajuns în țară la noi, profesorul a fost însoțit de către cel care a îngrijit acest volum, un tânăr teolog român, care s-a făcut remarcat în timp ce parcurgea studiile de Master pe care le-a absolvit cu Summa cum laude la Institutul Augustinianum din Roma.
Cercetător de perspectivă, Marius Portaru este unul dintre cei mai buni absolvenți ai Facultății de Teologie din București, promoția 2008.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.