Skip to main content

Miruna Budișteanu. Arta plastică în era culturii vizuale

Un artist plastic preferă adesea să comunice prin lucrările sale, ceea ce face dificilă înțelegerea de către public a mesajului, iar personalitatea artistului rămâne deseori prea puțin cunoscută în raport cu opera sa.
În această ediție a emisiunii #luminaceluinevazut, alături de Miruna Budișteanu, un artist vizual cu expoziții atât în țară cât și în străinătate, vă propunem un dialog despre modul în care se simte și se resimte artistul creștin, cu preocupare pentru viața spirituală, în raport cu civilizația actuală.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.