Skip to main content

Mitropolitul Irineu: „Postul ne ajută să îl cunoaștem pe Dumnezeu într-o libertate duhovnicească deosebită”

Creștinii ortodocși au intrat în cea de-a treia săptămână a Postului Mare, care va culmina cu Duminica Sfintei Cruci. Această zi a fost așezată la mijlocul postului pentru a-i întări în urcușul către Sfintele Paști pe credincioșii care au postit până acum, Sfânta Cruce fiind un semn al biruinței lui Hristos asupra păcatului și a morții prin Răstignire și Înviere. Despre roadele duhovnicești ale postului privit ca o călătorie duhovnicească a cărei destinaţie este Învierea ne-a vorbit Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Mitropolitul Olteniei.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.