Skip to main content

Moaștele Sfântului Serafim de Sarov, la Biserica „Sfântul Evanghelist Ioan” din Sectorul 4

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Un fragment din moaștele Sfântului Serafim de Sarov va fi dus la Parohia Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan din Sectorul 4 al capitalei care își va serba al doilea hram pe 8 septembrie, de Nașterea Maicii Domnului. Racla cu sfintele moaște se află în patrimoniul Parohiei Sfântul Nicolae – Tabacu din Capitală, încă din anul 2017. Pelerinajul se va desfășura pe durata a două zile, iar persoanale care doresc să se închine cinstitelor moaște o pot face în zilele de 7 și 8 septembrie. Biserica parohiei Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan se află pe strada Emil Racoviță din București. Sfântul Serafim a fost un ascet rus care a vieţuit în Mănăstirea Sarov din Rusia. Este unul dintre cei mai cunoscuţi sfinţi din lumea ortodoxă, mare făcător de minuni, cultul său luând amploare în secolul al XX-lea. Data sa de prăznuire este 2 ianuarie, iar în alte biserici şi 19 iulie, ziua aflării moaştelor sale. A rămas în conştiinţa credincioşilor ortodocşi ca un mare părinte duhovnicesc, lucrător al rugăciunii neîncetate şi făcător de minuni.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.