Skip to main content

Moștenirea înaintașilor de la Biserica Sfântului Pantelimon

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!

2 comentarii

  1. Muller Georgeta

    Slava Tatălui și Fiului și Sfântului Duh,Amin!! Minunat film dedicat istoriei Bisericii Sfântul Pantelimon Foisorul de Foc,Preasfinților Părinți ce au slujit-o și condus-o cu mare respect ,credința și dragoste !!! Nu în ultimul rand felicit Preasfintii Părinți ce slujesc astăzi Biserica Sfântul Pantelimon Foisorul de Foc…celor ce se străduie cu perseverenta,recunoștință și dăruire valorilor de credința si cultura pur ortodoxe !!!! Felicitați pentru toți cei se străduie sa ducă mai departe viata sociala si culturala cu truda și abnegație a parohiei și nu numai !!!

  2. Muller Georgeta

    Slava Tatălui și Fiului și Sfântului Duh,Amin!! Minunat film dedicat istoriei Bisericii Sfântul Pantelimon Foisorul de Foc,Preasfinților Părinți ce au slujit-o și condus-o cu mare respect ,credința și dragoste !!! Nu în ultimul rand felicit Preasfintii Părinți ce slujesc astăzi Biserica Sfântul Pantelimon Foisorul de Foc…celor ce se străduie cu perseverenta,recunoștință și dăruire valorilor de credința si cultura ortodoxe !!!! Felicitați pentru toți cei se străduie sa ducă mai departe viata sociala si culturala cu truda și abnegație a parohiei și nu numai !!! Dumnezeu sa va binecuvânteze pe toți!!Amin!!

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente