Skip to main content

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” împlinește 88 de ani

Muzeul Satului, înființat de profesorul și sociologul Dimitrie Gusti în 1936, al doilea muzeu etnografic în aer liber din lume, împlinește 88 de ani. Cu peste 70.000 de obiecte în colecțiile de patrimoniu, satul de la șosea este cea mai vizitată atracție turistică din București, dar și cel mai vizitat muzeu din România. Evenimentele aniversare au început deja și ne oferă detalii doamna conferențiar Paula Popoiu, manager general al Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”, bine ați revenit la Jurnalul Trinitas.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.