Skip to main content

Nașterea Domnului

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Pr. prof. Bogdan Tătaru-Cazaban: „Hristos se naște, slăviți-L! Hristos din ceruri, întâmpinați-L! Hristos pe pământ, înălțați-vă! Cântați Domnului tot pământul! Cerurile să se veselească și să se bucure pământul pentru Cel ceresc, Care se face acum pământesc.” Astfel începe cuvântarea la Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului Hristos alcătuită de Sfântul Grigorie Teologul – mare Părinte capadocian din veacul al IV-lea și unul dintre puținii care, în tradiția Bisericii, a primit acest titlu de supremă recunoaștere: teologul.
#PărințiiBisericii
#SfințiiPărinți
#NaștereaDomnului

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.