Skip to main content

Nașterea lui Hristos. Întâmpinarea Oaspetelui nevăzut

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Câți dintre noi mai conștientizăm astăzi cu intensitate un lucru cu totul ieșit din comun: Sărbătoarea Crăciunului are în miezul ei un eveniment real, istoric?
Câți dintre noi mai reflectăm când ne așezăm la masa de Crăciun că Oaspetele tăcerii, al reflecției noastre, al spațiului credinței noastre este Dumnezeu Însuși, Care a coborât și S-a întrupat în universul creat de El, în Iudeea din Imperiul Roman condus de Octavian Augustus, în orașul Betleem existent și astăzi, Născându-Se într-un loc prin excelență sărac, într-o iesle?
În această ediție specială, alături de Conf. univ. Cristina Bogdan, Decanul Facultății de Litere a Universitații din București, și de Vianu Mureșan, doctor în filosofie, scriitor, vă invităm să urmăriți un dialog despre tema cea mai înaltă de reflecție pe care o putem avea noi, creștinii, în acest timp binecuvântat și verticalizat de atenția noastră care se îndreaptă spre evenimentul uriaș al descinderii în lume a lui Hristos, Dumnezeu Însuși, Creatorul universului.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.