Skip to main content

Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, sărbătoarea orașului Piatra Neamț

Ierarhii Arhiepiscopiei Iașilor, împreună cu numeroși preoți și credincioși, au participat ieri seară, în ajunul pomenirii Nașterii Sfântului Proroc Ioan Botezătorul, la sărbătoarea orașului Piatra Neamț. Credincioșii au avut posibilitatea să se închine la racla cu fragmente din moaștele Sfinților Pantelimon și Simeon din Muntele Minunat, aduse sâmbătă seară de la Mănăstirea Durău. Slujba Pavecerniței unită cu Litia a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, și de Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iașilor, pe un podium amenajat lângă Biserica Sfântul Ioan Domnesc. Preasfinția Sa a afirmat, în cuvântul de învățătură, faptul că prin intermediul sfinților, Dumnezeu săvârșește în lume minuni.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.