Skip to main content

„Neputința trupească, scară către cer”

Biserica Ortodoxă Română acordă, anul acesta, o atenţie deosebită pastorației și îngrijirii bolnavilor. Empatia cu cei în suferință trebuie transmisă și copiilor, iar cea mai ușoară educație care poate insufla valori este aceea care se naște din puterea exemplului. Copiii învață ceea ce trăiesc. Este motivul pentru care mai mulți copii din Parohia dâmbovițeană Butoiu de Sus i-au vizitat, în cadrul Concursului Național Catehetic „Hristos-Cuvântul care vindecă”, pe bolnavii de la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice din București.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.