Skip to main content

Nicolae Gheorghiță. Festivalul de Muzică Bizantină, Iași 2024 – partea I

La Iași, în Capitala Moldovei, se va desfășura în perioada următoare cea de-a VII-a ediție a Festivalului de Muzică Bizantină, un amplu eveniment care a început în anul 2017. Este cea mai mare manifestare din țară dedicată artei psaltice, orașul celor șapte coline devenind în perioada 23-26 mai Capitala cântului bizantin. Tema din acest an a festivalului este tămăduire în imnografie, iar la eveniment au confirmat participarea invitați de prestigiu din Bulgaria, Cipru și România.
Alături de noi este unul dintre cei mai apreciați specialiști și cunoscători ai artei și cântului bizantin, Prof. univ. dr. habil. Nicolae Gheorghiță, prorector UNMB.

#NicolaeGheorghiță #FestivalulDeMuzicăBizantină #Iași2024 #ArtaPsaltică #TămăduireÎnImnografie

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.