Skip to main content

O nouă întâlnire a preoților de caritate din Capitală, în ziua cinstirii Sfinților doctori fără de arginți Chir și Ioan

În Biserica Ortodoxă au fost pomeniți astăzi Sfinții Mucenici doctori fără de arginți Chir și Ioan. Cei doi sfinți tămăduitori ocrotesc mai multe paraclise și capele din cadrul instituțiilor medicale din țară. Printre acestea se numără și capela Spitalului Clinic de Urgență Chirurgie plastică, Reparatorie și Arsuri din Capitală. Aici a fost săvârșită Sfânta Liturghie, iar mai apoi a avut loc o conferință a preoților de caritate din Arhiepiscopia Bucureștilor. Aceasta a fost cea de-a doua întâlnire din acest an și a avut scopul de a crea o legătură mai strânsă între lucrarea preotului și activitatea de specialitate a personalului medical din spitale.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.