Skip to main content

Oana Moșoiu: drumul spre excelență educațională

Meseria de dascăl este una vocațională, pentru că cere din om esență, dăruire.
Unii oameni chiar se nasc pentru așa ceva, iar acest fapt se vede. Se vede în om dar mai ales în rezultate. Iar acestea din urmă se obțin cu migală.
Poate că și acesta ar trebui să fie motivul pentru care trebuie să ne onorăm dascălii, să-i privim cu respect și să-i împuternicim să ne ducă în potențialul nostru maxim. Pentru că ei sunt liantul între capacitatea noastră de învățare și succesul pe care-l avem mai târziu în viață.
În spatele acestor lucruri stă o altă muncă laborioasă, un process de șlefuire și de măiestrie prin care cel care dorește să ajungă la catedră învață să facă asta.
Cum se face acest lucru, aflăm de la Oana Moșoiu, care de peste două decenii pune un umăr serios în procesul de formare al viitorilor dascăli, la Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității din București.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente