Skip to main content

Onoranta cinstire a sfinților

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Întâlnirea cu sfinții este un prilej de luminare, de rafinare launtrică. Este în același timp, pentru persoana umană, un prilej de a reflecta la vocația ei, care este sfințenia – la acest ideal autentic spre care trebuie să tindem. Sfințenia este o realitate. Sfinții sunt reali, persoane ca și noi, formate din trup și suflet, trup care rămâne ca semn al sfințeniei lor în lume.
Despre vocația sfințeniei și idealul ei – despre această chemare universală la sfințenie pe care Dumnezeu o adresează umanității, vorbim în această ediție alături de Kenan Dionisie Wang, teolog ortodox și istoric.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.