Skip to main content

Opera Națională București, între inovație și tradiție

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Cariera unui muzician este o construcție de mare finețe și nu întotdeauna merge după un rețetar.
De multe ori e o sumă de conjuncturi, decizii și de chemări… la care firesc se răspunde cu dragoste și multă muncă,… dar mai ales cu inspirație.
Toate acestea, pe lângă deschiderea către nou, au făcut din Daniel Jinga unul dintre cei mai apreciați dirijorii români.
De la solist vocal și până la dirijor de orchestră, maestrul și-a clădit o carieră solidă atât în muzica clasică cât și în cea modernă, fiind invitat și apreciat în diverse medii muzicale.
O carieră atipică de care se bucură, pe care a tratat-o cu toată sinceritatea și care l-a condus pe Daniel Jinga în funcția de manager al Operei Naționale București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.