Skip to main content

Oportunitate pentru tinerii români

Alexandru George Lazar este unul dintre cei mai renumiți avocați din Spania. Este avocat partener al IntLaw Abogados, profesor de Drept, membru al Academiei Regale de Legislație și Jurisprudență din Spania, predă la Universitatea Pompeu Fabra din Barcelona, colaborează cu mai multe facultăți și coordonează un program de masterat în compliance law. Este consul onorific al României în Insulele Baleare.
Unul dintre motto-uri lui preferate este: “Lucrurile nu se întâmplă dacă nu le facem să se întâmple”. Și-ar dori un proiect de țară bazat pe educație, pe care o consideră piatra de temelie pentru construcția viitorului unei țări. De curând, a încheiat un acord între Consulatul Onorific al României în Baleare și ESADE, una dintre prestigioasele școli particulare internaționale, cu sediul la Barcelona, acord prin care, ESADE va acorda burse de până la 100% studenților merituoși români din România și diaspora. Despre acest proiect, despre diferențele între sistemele de educație din România și din Spania, despre așteptări și provocări, într-o nouă ediție a emisiunii România de peste granițe.

Ți-a plăcut această ediție?

Dacă ai o sugestie, o recomandare sau orice alt gând legate de această emisiune, te rugăm scrie-ne, distribuie sau apreciază-ne.

comment iconScrie comentariu
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente