Skip to main content

Paraclisul Parohiei Mănăstirea Cașin 2 și-a sărbătorit hramul

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Paraclisul Parohiei Mănăstirea Cașin 2, din județul Bacău, închinat Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina, și-a sărbătorit astăzi hramul. Sfânta Liturghie a fost săvârșită cu această ocazie de Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, împreună cu Preasfințitul Părinte Paisie Sinaitul, Episcop vicar-patriarhal. Preasfinția Sa a explicat pasajul evanghelic citit în cadrul slujbei și a evidențiat cuvintele Mântuitorului referitoare la jertfă și martiriu, dimensiuni asumate de cei doi mari mucenici prăznuiți astăzi de Biserica Ortodoxă, Ecaterina și Mercurie.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.