Skip to main content

Parada militară de la Arcul de Triumf, cea mai mare din ultimii ani

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Parada militară de 1 Decembrie din Capitală, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, a avut astăzi un număr record de spectatori: aproximativ 100.000 de oameni. Peste 2.400 de militari și specialiști ai MApN, MAI, SRI și SPP au defilat în Capitală, împreună cu peste 150 de mijloace tehnice, în timp ce 40 de aeronave au survolat orașul. În blocul de paradă s-au aflat și 250 de militari străini. Delegatul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel la eveniment a fost Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop-vicar patriarhal. Ceremonia a început cu intonarea Imnului Național și executarea a douăzeci și una de lovituri de tun de către bateria „Salve” a Brigăzii 30 Gardă ,,Mihai Viteazul”. Preşedintele României a depus apoi o coroană de flori în memoria eroilor români căzuți pe câmpurile de bătălie de-a lungul timpului.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente