Skip to main content

Patriarhul Daniel: „Grija față de cei bolnavi – datorie socială și responsabilitate creştină”

Ziua Mondială a bolnavului este pentru toți oamenii un prilej de a cugeta mai profund asupra sănătății, bolilor, suferințelor și însănătoșirii. Clerul și credincioșii Bisericii noastre o înțeleg ca pe o chemare la solidaritate spirituală și socială cu persoanele aflate în suferință, prin rugăciune și fapte de milostenie materială și spirituală. Așa începe mesajul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel adresat cu prilejul Zilei mondiale a bolnavului, marcată în fiecare an în data de 11 februarie. Preafericirea Sa amintește în mesaj și de cele 90 de servicii sociale și medicale ale Bisericii noastre destinate bolnavilor, în care sunt îngrijiți aproape 40.000 pacienți.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.