Skip to main content

Patriarhul României a votat la alegerile locale și europarlamentare

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a votat astăzi, în jurul orei 18:10, la alegerile locale și europarlamentare, la secția numărul 668 din cadrul Școlii Gimnaziale „Ienăchiţă Văcărescu” din Capitală. La ieșirea din cabină, Preafericirea Sa a oferit iconițe celor prezenți în secția de vot. La ora 18:00, prezența la urne pentru alegerile europarlamentare era de 40,24 %. Numărul total al alegătorilor care au votat depășește 7,2 milioane. Votarea a început la ora 7:00 dimineața și se încheie la ora 22:00. Acest proces se va putea prelungi, în mod excepţional, până la ora 23.59, în cazul în care mai sunt votanţi la rând.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.