Skip to main content

Patriarhul României: “Credința și smerenia aduc tămăduirea de boală și învierea din morți”

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Biserica Ortodoxă s-a aflat astăzi în Duminica a 24-a după Rusalii. În paginile Evangheliei acestei zile, Mântuitorul Iisus Hristos se întâlnește cu suferința, cu boala și cu moartea, a spus Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, în cuvântul de învățătură ținut în paraclisul istoric al Reședinței patriarhale. Sfântul Apostol și Evanghelist Luca nu ne vorbește doar despre învierea fiicei lui Iair, ci și despre vindecarea unei femei bolnave, care suferea de curgere de sânge. Mântuitorul dorește să o evidențieze pe aceasta din urmă, întrucât ea se deosebea de toți ceilalți prin multa ei credință și prin adânca ei smerenie.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente