Skip to main content

Patriarhul României: „Iertarea păcatelor este începutul vindecării de boli”

„Iertarea păcatelor este începutul vindecării de boli” a afirmat astăzi Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, în cea de-a doua duminică a Postului Mare. Cuvântul de învățătură a fost rostit la finalul Sfintei Liturghii oficiate în Paraclisul istoric „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” al Reședinței Patriarhale. Pornind de la pasajul evanghelic în care este relatată minunea vindecării slăbănogului din Capernaum, Întâistătătorul Bisericii noastre a evidențiat mai întâi că Mântuitorul este un duhovnic și doctor desăvârșit.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.