Skip to main content

Patriarhul României: „Înmulțirea talanților este binele pe care îl facem oamenilor din jurul nostru”

Biserica Ortodoxă s-a aflat astăzi în Duminica a 16-a după Rusalii. În cadrul Sfintei Liturghii a fost citit pasajul din Evanghelia după Matei în care este relatată Pilda talanților. Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a participat la Sfânta Liturghie, oficiată în Paraclisul istoric „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” al Reședinței Patriarhale. Preafericirea Sa a afirmat în cuvântul de învățătură că „înmulțirea talanților este binele pe care îl facem oamenilor din jurul nostru”. De asemenea, Părintele Patriarh Daniel a explicat că pilda talanţilor se referă atât la viaţa spirituală sau duhovnicească a omenilor, cât și la cea pământească.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente