Skip to main content

Patriarhul României: „Sfântul Nicolae este chipul dărniciei smerite, discrete, fără dorință de a fi văzut sau lăudat”

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Peste 800.000 de români și-au sărbătorit astăzi ocrotitorul, pe Sfântul Ierarh Nicolae, unul dintre cei mai populari sfinți atât în Răsărit, cât și în Apus. Arhiepiscopul Mirei Lichiei se bucură de o evlavie deosebită și din partea credincioșilor bucureșteni, întrucât, în Capitală, 44 de biserici au hramul Sfântului Nicolae. De ce au dorit bucureștenii atât de mult ca Sfântul Nicolae să fie ocrotitor al bisericilor lor? La această întrebare a răspuns astăzi Preafericitul Părinte Patriarh Daniel în cuvântul de învățătură rostit la Paraclisul istoric al Reședinței Patriarhale.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente