Skip to main content

Patristica – o filosofie care mângâie

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Sursele credinței noastre ortodoxe sunt Sfânta Scriptură și Sfânta Tradiție. Iar în Sfânta Tradiție operele Sfinților Părinți ocupă un loc foarte important. Ele pornesc de la explicarea Scripturii și dezvoltarea unor teme mari pentru viața creștină. Ca să avem acces la operele Sfinților Părinți trebuie să avem traduceri din limbile vechi în care acestea au fost scrise: greacă, latină, siriacă, coptă.
În această ediție intrăm în laboratorul traducerilor din operele Sfinților Părinți în limba română, cu unul dintre traducători, domnul Conf. Univ. Dr. Claudiu Teodor Arieșan, de la Universitatea de Vest din Timișoara.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.