Skip to main content

Paula Popoiu. Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” – obiectiv principal pe harta turistică a României

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din Capitală este unul dintre cele mai populare puncte de atracție pentru turiștii străini, dar și pentru cei autohtoni. Un loc ce păstrează parfumul satelor de odinioară de pe întreg cuprinsul României, acesta a fost condus de-a lungul timpului de oameni care l-au iubit sincer și au luptat pentru existența lui, pentru ca nepoții și strănepoții noștri să-și poată cunoaște rădăcinile. Personalități marcante i-au cârmuit drumul, de la Dimitrie Gusti și Gheorghe Focșa, până la Georgeta Stoica, iar în această suită se înscrie actualul director general, Paula Popoiu.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.