Skip to main content

Pe drumul vindecării bolilor sufletești și trupești

Singurul centru ce folosește un program holistic și o abordare multidimensională (bio-psiho-socio-spirituală) în tratamentul dependențelor de alcool, droguri și jocuri de noroc se află în Bacău.

Înființat de un preot, Centrul „Izvorul Tămăduirii” este structurat după un program functional în multe state europene și este acreditat și licențiat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale din România. Echipa centrului este alcătuită din specialiști formați, dar și cu experiență vastă în consilierea persoanelor dependente, precum și oferirea de suport pentru membrii familiilor acestora. Cu o capacitate de 30 de locuri, peste 8000 de persoane dependente și codependente au beneficiat de sprijin aici în cei 13 ani de funcționare de până azi.

Programul de vindecare are o durată de 100 de zile, timp în care cei care vin să ceară ajutor au posibilitatea de a rămâne în terapie pe toată durata zilei, beneficiind de informare, evaluare și orientare, prin intermediul grupurilor de suport, grupurilor terapeutice, dar și a consilierilor individuale, deoarece doar simpla medicație pentru un dependent nu este suficientă.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.