Skip to main content

„Pe noi, Biserica ne-a adus împreună”. Lăcașul meșteșugarilor din mahalaua Oborului

Mergând pe străzile Capitalei poți găsi în locuri nebănuite povești ce dăinuie din vremuri străbune. Veche vatră a mahalalelor organizate în bresle meșteșugărești, Bucureștiul de altădată pare a fi o lume de mult uitată, însă pe alocuri ceva mai poartă peste veacuri amintirea celor care au fost cândva. Ne îndreptăm astăzi pașii către străzile înguste din preajma Pieței Obor. Între blocurile înalte se află o biserică ce a fost zidită în vremea lui Barbu Dimitrie Știrbei, domn al Țării Românești în a doua jumătate a secolului XIX.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente