Skip to main content

Pelerinaj cu moaștele de la Sihăstria Putnei, în Episcopia Europei de Nord

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat de Mântuitorul la apostolat, ocrotește și Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord. Cu prilejul apropiatei sărbători, dar și pentru a marca 15 ani de la înființarea eparhiei, o delegație a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, a dus, în Copenhaga, de la Mănăstirea Sihăstria Putnei, racla cu fragmente din moaștele Sfinților Sila, Paisie și Natan. Astăzi, Sfânta Liturghie a fost oficiată, în paraclisul episcopal, de Preasfințitul Părinte Episcop Macarie, împreună cu Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, și cu Preasfințitul Părinte Damaschin Dorneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.