Skip to main content

Pelerinajul Tinerilor, pe jos, de la Iclod, la Mănăstirea Nicula

Aproximativ 1000 de tineri, clerici și credincioși de toate vârstele au participat astăzi la Pelerinajul pe jos de la Iclod la Mănăstirea Nicula, aflat la ediția a ediția a XIV-a. Evenimentul închinat Maicii Domnului se desfășoară anual în a cincea săptămână din Postul Sfintelor Paști. Pelerinajul a început și de această dată la Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca, acolo unde Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, a rostit o rugăciune de binecuvântare și a vorbit despre semnificația evenimentului.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente