Skip to main content

Pelerini români la Nea Makri

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!

6 comentarii

 1. GAUCAN MIHAELA

  Vreau neaparat sa va zic faptul ca Diaconul Nicolae Argatu este cel mai bun ghid la Patriarhiei Romane.Am fost si eu in pelerinaj in Grecia in anul 2017 si am trecut si pe la NEA MAKRI (SF EFREM CEL NOU), iar ca si ghid a fost Parintele Nicolae Argatu.Este un om deosebit si un ghid foarte bine informat.In afara de cele citite pe net despre locurile pe care trebuia sa le vizitam, am obtinut informatii foarte pretioase de la Parintele N Argatu.Pe langa toate acestea vreau sa spun si despre soferii pe care-i are Basilica Travel.Sunt buni profesionisti si oameni de nadejde.Recomand tuturor celor care vor sa mearga in plerinaje cu Basilica Travel, sa caute sa aiba ca si ghid pe acest om minunat Diaconul Nicolae Argatu.

 2. Borcea Maria

  Am avut deosebita bucurie sa merg in pelerinaj in Grecia la Sf. Efrem cel Nou si la alte locuri sfinte in perioada 27 iunie-6 iulie 2018 avandu-l drept ghid pe Parintele Nicolae Argatu, un om extraordinar, deosebit, plin de bunatate si omenie, cu har. Ne-a informat cu multa pasiune si profesionalism in toate locurile vizitate in acest binecuvantat pelerinaj. De asemenea si soferul autocarului, domnul Marin a dat dovada de inalt profesionalism si curaj, as putea zice, pe drumurile parcurse in aceasta perioada. Cu ajutorul lui Dumnezeu, as dori sa mai merg cu dansii in viitor la un alt pelerinaj organizat de Basilica Travel.

 3. Florea Elena

  Mama mea si cu mine, am avut deosebita onoare si bucurie de a calatori in diferite pelerinaje (atat in tara cat si in Grecia 2017-1018) impreuna cu Parintele Nicolae Argatu -„UN OM AL LUI DUMNEZEU”-, in afara varietatii de informatii despre fiecare loc, monument pe care le are, in pelerinajele pe care le face pune ceva deosebit -SUFLET SI IUBIRE ….DE DUMNEZEU, DE OAMENI. Stie sa creeze uniune intre oameni din diferite medii sociale. Am simtit bunatate, ingaduinta si pe langa credinta cu care am plecat de-acasa, transmite INCREDERE OAMENILOR SI ARE MEREU O VORBA BUNA.
  Si soferii cu care am calatortit anul trecut in Grecia sunt adevarati profesionisti precum si domnul Marin pe care am avut bucuria sa ne insoteasca si in alte pelerinaje.
  Le dorim tot cei mai bun si folositor sa le dea bunul Dumnezeu lor si familiilor dumnealor.
  Am calatorit din 2013 numai cu Basilica travel si ne dorim cu ajutorul lui Dumnezeu sa mai putem calatori cu dansii in alte pelerinajeorganizate Basilica Travel.

 4. Dumitrescu Elena-Mihaela

  Parintele Nicolae Argatu este un om minunat. Consider ca Biserica ar trebui sa-si arate mai mult catre oameni astfel de parinti, caci acestia sunt cel mai bun exemplu si cea mai buna carte de vizita, mai ales pentru tinerele generatii.
  Toata stima si admiratia pentru acest Parinte.

 5. Fratiman Ruxanda

  Am aceeaș părere ,susțin ce sa scris ,părintele Nicolae Argatu este un ghid ,cu un talent înzestrat, voce minunată , recomand tuturor ceelor ce doresc să-l aibă ca ghid! Doamne Ajută!

 6. Ana Maria.Niculescu

  Doamne ajută !
  Îndrăznesc o rugăminte importantă la dumnevoastră, de suflet.
  La ce număr de mobil poate fi contactat părintele Nicolae Argatu.
  Domnia sa nu mai are numărul anterior. Dânsul este o persoană specială în familia noastră și ne străduim de anul trecut să ne întâlnim cu domnia sa.
  Doamne ajută tuturor!
  Amin!

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.