Skip to main content

Peste 1300 de persoane au participat la Marșul pentru Viață în municipiul Alba Iulia

Peste 1300 de persoane au participat astăzi, la Alba Iulia, la cea de-a XIV-a ediție a Marșului pentru Viață. Evenimentul s-a desfășurat sub genericul „Construim pentru viață” și a adus împreună copii și părinți, preoți, credincioși, dar și reprezentanți ai confesiunilor creștine din municipiul reședință de județ. Manifestarea a început în proximitatea Casei de Cultură a Sindicatelor, lângă Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, și s-a desfășurat pe traseul: Strada Vasile Goldiş – Bulevardul Revoluţiei 1989 – Bulevardul Transilvaniei – Bulevardul 1 Decembrie 1918 – Strada Unirii – Piața Tricolorului – esplanada dintre Catedrala Reîntregirii și Catedrala romano-catolică „Sfântul Mihail”.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.